Uff, zd膮偶y艂y艣my馃槉艁atwo nie by艂o zw艂aszcza z samodyscyplin膮馃槉 Tu偶 przed d艂u偶szym weekendem najnowszy numer Magazynu Aromat Lubelskiej Blogosfery Kulinarnej #21 Lato 2020 ukaza艂 si臋 w sieci (klik).
Ok艂adka z niesamowit膮 Juliann膮 z Obiad Gotowy
wprost zach臋ca by zajrze膰 do 艣rodka. A w nim: jagody jako smaki lata, przepisy
na serniki s艂odkie i wytrawne (gdy偶 w lipcu przypada jego 艣wi臋to) domowe
pieczywo, dodatki do grilla czy wega艅skie ciasta bez pieczenia.
Skoro nadchodz膮ce
wakacje raczej sp臋dzimy w Polsce, to zabieramy Was w kulinarn膮 podr贸偶 do kraj贸w
艣r贸dziemnomorskich, zach臋camy by upiec w艂asn膮 bakalava (lub inne pyszno艣ci z
ciasta filo), a i jedna z letnich kolacji zabiera nas w daleki 艣wiat馃槉.
呕ycz膮c pod ka偶dym wzgl臋dem udanych, pe艂nych s艂o艅ca dni, zapraszam do lektury.
Komentarze
Prze艣lij komentarz