Mega kanapka jest bardzo, ale to bardzo smaczna. Mega
kanapka to specjalność mojego M. A jej wyjątkowy smak chwaliło wielu
uczestników Pikniku
Smakoszy(klik). Pełno ziarnista bułka, a w jej środku wolno pieczona
łopatka, konfitura z czerwonej cebuli i sałata. Pożywna propozycja na nieco
chłodniejsze dni. Mega smacznie ją Wam polecamJ
Przygotowanie: Bułkę przekrój na
pół. Na jednej części połóż dwa plasterki, cienko pokrojonej wolno pieczonej łopatki (klik).
Na drugiej połówce rozsmaruj 1-2 łyżki konfitury z czerwonej cebuli ze śliwkami (klik).
Na części z konfiturą połóż
garść sałaty (my uwielbiamy rukolę lub roszponkę). Ułożoną zaś łopatkę możesz
posmarować łyżeczką ulubionej musztardy. Złóż wszystko w całość. Mega kanapka gotowa. Jedz i smakujJ
Komentarze
Prześlij komentarz