Poproszono mnie, bym uchyliła rąbka smacznej tajemnicy, czyli jakie przepisy zostały wykorzystane na Warsztatach Kulinarnych Bakalland podczas Food Blogger Fest 2015. Warsztaty prowadzili Andrzej Polan wraz z Katarzyną Bujakiewicz ambasadorką marki Bakalland . Dziś część pierwsza- przepisy wytrawne. Wkrótce słodka część J Za zdjęcia bardzo dziękuję 38PR J Przepisy wytrawne: na śniadanie lub przekąskę oraz dwa dania na obiad lub pożywną kolację. Po małych przeróbkach związanych z mą dietą, chętnie wykorzystam te dwa przepisy na dania główne. Grzanki póki, co pozostaną w strefie smakowych marzeń. Napiszcie, który z przepisów Wam się podoba najbardziej i chętnie przyrządzilibyście go sami ? Grzanki z serem, boczkiem i musztardą żurawinową Składniki: 200g żurawina z granatem Bakalland 2 łyżki Musztarda dijon 300g boczku wędzony nieparzony w plastrach 500 g ser koryciński 6szt Jabłko polskie Bochenek dobrego polskiego chleba Olej do smażenia
Zapraszam wszystkich smakoszy:)