To pierwszy mój mazurek. Kruche ciasto na spodzie; orzechy, migdały i miód w środku; polane polewą kakaową J To musi wybornie smakować. Ponoć z mazurkiem jest jak z panną, podobnie jak ona powinien być pięknie przystrojony J . Zapewni to znakomity smak i nada odświętnego charakteru J Wszystkim czytelnikom życzę radosnych, pogodnych a przede wszystkim smacznych Świąt Wielkanocnych. Mokrego Śmigusa Dyngusa również wszystkim życzę J Składniki: blacha 28x38 cm Kruche ciasto: · 40 dag mąki · 20 dag cukru · 20 dag masła · 3 żółtka · szczypta soli Masa orzechowa: · 3 garście orzechów włoskich · 3 garście migdałów · 2 łyżeczki miodu · 10 dag masła · 10 dag cukru Polewa kakaowa: · 3 łyżki kakao DecoMorreno · 1 łyżka masła · 3 łyżki cukru pudru · 3 łyżki śmietany 22 proc. · Płatki migdałowe ·
Zapraszam wszystkich smakoszy:)