Biało-zielono-czerwona
przekąska, czyli jajka przepiórcze, listki bazylii i koktajlowe pomidorki i
wykałaczki. Taka szybka przekąska: na domowa lub na świeżym powietrzu imprezę.
Na piknik czy grilla, gdy wszyscy czekamy, aż się coś smacznego, konkretnego
usmaży. Wiem, że ostatnio cos pogoda nie za bardzo. Ale niebawem się to zmieniJ. A wtedy jak znalazł. Smaczna i kolorowa przekąska. Białe,
przepiórcze jajko, zielona bazylia i czerwony pomidorek. Smacznie Wam polecam
te kolorowe koreczkiJ
Składniki:
- jajka przepiórcze
- pomidorki koktajlowe
- listki bazylii
- wykałaczki
Przygotowanie: Jajka ugotuj na twardo (klik). Następnie je obierz. Nadziewaj
na wykałaczkę kolejno: jajko, listek bazylii i pomidorek koktajlowy. Gotowe.
Spakuj (jeśli przekąska ma być na wynos). Jedz i smakujJ
Fajnie to wygląda. Tym bardziej, że teraz pomidorki są naprawdę bardzo smaczne ;)
OdpowiedzUsuń